Profinyomda blog

boríték címzés

Helyes boríték címzés képekkel és videóval

Borítékot címezni nem bonyolult dolog, azonban, ha nem ismerjük az alapvető követelményeit könnyen lehet, hogy a küldemény elkavarodik a postai kézbesítés során. Olvassa el cikkünket és menjen biztosra a boríték címzéssel!
boríték méretek

Boríték méretek képekkel és táblázatokkal

Melyik boríték méret szükséges egy levél feladásához? Mitől függ a boríték mérete? Mit jelent az ablakos boríték? Mi a buborékos boríték? Ezekre a kérdésekre is választ adunk a cikkben.
nyomdai anyagleadás

Nyomdai anyagleadás kisokos

Miért dobja vissza a nyomda a grafikámat? Mitől lesz egy grafika nyomdakész? Mutatjuk mit kell tudni a nyomdai anyagleadáshoz.
nyomdai árajánlat kérés

Nyomdai árajánlat kérés segédlet 2024

Mit adjak meg egy nyomdai árajánlat kérésnél? Mire figyeljek? Mi mit jelent? Segítünk és eligazítjuk, hogy arra kapjon árat, amire szeretne!
boríték hajtogatás

Boríték hajtogatás egyszerűen képekkel és videókkal

Ajándék boríték hajtogatása? Nem lehet nagy falat senki számára, csak minimális utánajárás szükséges. Nagyüzemi boríték készítés cégek számára? Elmondjuk mit kell és érdemes tudni, miért fontos és hasznos a direkt marketingben.
prospektus nyomatatás

Prospektus nyomtatás: Kreativitás és hatékonyság találkozása

Milyen helyzetekben érdemes elgondolkodni prospektus nyomtatáson? Mi a prospektus rendelés folyamata? Milyen szerepet tölt be egy céges prospektus? Ezekre a kérdésekre igyekszünk választ adni blogcikkünkben.

Prospektus árak – Milyen tényezőktől függ és hogyan készül?

A prospektus árak, mint minden nyomdai termék árai számos tényezőtől függnek: papírminőség, méret, mennyiség, nyomtatási eljárás. Cikkünk ebben segít eligazodni.
felírótábla a4

Egyedi felírótábla A4-es kivitelben

Egyedi felírótábla nem minden cégnek kell. Ahol viszont jól jön, ott szinte nélkülözhetetlen eszköz. Blogcikkünkben a különféle felírótábla típusokat ismertetjük.

Logózott mappa gyártás

A logózott mappa céges szinten kiválóan funkcionál mind brandépítés, mind pedig mindennapi hasznosságát tekintve. A blogcikkünkben a mappa nyomtatást járjuk körül.