Blog fejléc

Meglepő adat, hogy világszerte percenként 1 millió műanyag zacskót használ el az emberiség. Átlagosan 20 perc használat után ezek kidobásra kerülnek, és eldobva csak több száz év alatt bomlanak le, addig szennyezik vizeinket és a bolygónkat. Ezzel szemben a papírtáskák újrahasznosíthatók, lebomló anyagból készülnek, és előállításukhoz nincs szükség kimerülő természeti erőforrásra és környezetszennyező anyagokra. Ezért választja egyre több cég a papír tasakokat termékei csomagolására, kínálására, reklámozására. Arról nem is beszélve, hogy egy szépen megtervezett papírtáska komolyabb, elegánsabb megjelenésű, mint műanyagból készült társa, és odafigyelő bánásmód mellett többször is felhasználható.

Nálunk számos méretben rendelhet papírtáskát termékeihez, céges ajándékaihoz, konferencia anyagaihoz. Zsinórfüles, szalagfüles és sodrott füles megoldások közül választhat – vékonyabb kraft papírból vagy igényes műnyomó papírból készítve. Kérjen árajánlatot még ma!

Blog fejléc

A boríték nyomtatás megrendelése előtt számos paramétert megadása szükséges. Boríték méret, kivitel, felülnyomás, stb. Ilyen fontos paraméter a mennyiség is, ami befolyásolja a boríték árát. Nem kell több ezer borítékot rendelni annak, akinek csak kisebb mennyiségre van szüksége. A profinyomda.hu-n lehetőség van kis mennyiségű boríték nyomtatására is. Akár 50 darabtól lehet felülnyomott, logózott borítékot rendelni. Kérje boríték nyomtatási ajánlatunkat e-mailben vagy űrlap segítségével.

Blog fejléc

A tervező naptárak közül 2018-ban is a speditőr falinaptár a legnépszerűbb naptár. A speditőr naptár kínálatunkban szerepel egy tömből álló naptár vagy önálló tömbökből álló 3 tömbös és 4 tömbös naptár is. Három és négy hónapos naptárjainkkal könnyű áttekintést lehet kapni az adott időszakról. Az egyedi speditőr naptárak készülhetnek cégre szabottan emblémázással, teljesen egyedi grafikával. Az egyedi speditőr naptárak felső részére kerülhet grafika illetve a nagyobb méretű 2018 évi naptárak hátkartonja is készülhet teljesen egyedi képpel. A fejkarton és a hátkarton matt vagy fényes fóliával tehető tartósabbá. Ez által a naptár magasabb minőségű és exkluzív megjelenésűvé válik. A naptár tömböket 2 szín nyomással készítjük, minden tömb 12 lapos. A naptár tömbök lapjai perforálva vannak így könnyen eltávolíthatók hónap váltáskor. A speditőrnaptár fejkartonja minden esetben készülhet egyedi grafikával vagy a katalógusunkban szereplő képekkel is. A speditőr falinaptáron kívűl megtalálható választékunkban asztali mini speditőr naptár is és a naptár tervezőknek asztali könyöklőt és fali tervezőnaptárat(plakátnaptár) is kínálunk. A speditőrnaptár rendelhető spirálozott kivitelben is, ebben az esetben minden naptár tömböt egy spirál választ el egymástól. Minden naptárt egyesével csomagolunk, igény esetén kiszállítjuk. A házhoz szállítás nem csak Budapestre hanem az ország egész területére vonatkozik.

Blog fejléc

Már 2017 augusztusában rendelhető 2018 évi naptár. A teljes választékunk megtekinthető a következő linkre kattintva. A választékban szerepel agenda, speditőrnaptár, falinaptár, asztali naptár, tervező naptár, asztali könyöklő, stb. A katalógusban szereplő naptárak mindegyike egyedivé tehető, emblémázható. A kötött naptárak akár teljesen egyedi borítót is kaphatnak. A speditőrnaptárak a hátkarton és a fejkarton nyomtatásával tehetők egyedivé. Érdemes már foglalkozni a 2018-as naptárak megrendelésével, mert az év vége felé kicsit megnövekszik a kivitelezési idő és előfordulhat, hogy bizonyos termékek elfogynak. Nyomdánk természetesen 2017-ben is gyárt naptárakat teljesen egyedi elképzelések alapján is.

Blog fejléc

Egyedi naptár készítés

4 önálló tömbből álló speditőrnaptár egyedi hátkartonnal
• 4 × 12 lap, 3 nyelvű naptárrész
• mérete (fejléccel együtt): 320 × 1065 mm
• szállítási méret: 320 × 213 mm
• papír: 70 g fehér papír
• fekete és vörös színnyomás a tömbökön
• összeszerelt egyedi fej + hátlap
• teljes fényes fólia borítás a hátkartonon
• ringlizve
Mennyiség: 800 db

Ár: 1202 Ft+Áfa/db

Blog fejléc

Poszter nyomtatás

Méret: A1 – 594×841 mm
Nyomat: 4+0 szín
Anyag: poszter papír 200 g
Mennyiség: 2 db
Ár: 2800 Ft+ÁFA/db

Blog fejléc

A4, stancolt papírmappa/dosszié

Méret: A4+ (A4 lapok tárolásához)
Nyomtatás: 4+0 szín
Papír: 350 g fehér műnyomó
Kötészet: stancolás
Példányszám: 500 db
Ár: 134 Ft+ÁFA/db

Blog fejléc

Zsinórfüles papírtáska (fekvő)

Kivitel: PP piros zsinórfüllel
Nyomtatás: 4+0 színnel nyomva
Anyaga: 170 g/m2 műnyomó papír + fényes fólia
Mérete: 25 x 9 x 19 cm (szélesség x talpszélesség x magasság)
Mennyiség: 2000 db
Ár: 153 Ft+ÁFA/db

Blog fejléc

Színes nyomtatás

Méret: A3
Anyag: 160 g fehér műnyomó papír
Nyomtatás: 4+0
Mennyiség: 80 db
Ár: 116,60 Ft+Áfa/db

Blog fejléc

A4 mappa névjegykártya tartóval

Méret: A4
Nyomtatás: 4+0 szín
Papír: 350 g fehér műnyomó
Kötészet: stancolás
Példányszám: 1000 db
Ár: 94 Ft+áfa/db