NAPTÁR 2018 NYOMTATÁS

NAPTÁR 2023 NYOMTATÁS

PAPÍRTÁSKA NYOMTATÁS

PAPÍRTÁSKA NYOMTATÁS

LEVÉLPAPÍR NYOMTATÁS

LEVÉLPAPÍR NYOMTATÁS

NÉVJEGYKÁRTYA NYOMTATÁS

NÉVJEGYKÁRTYA NYOMTATÁS

Boríték nyomtatás

BORÍTÉK NYOMTATÁS

A/4 NYOMTATÁS

A/4 NYOMTATÁS

SZÓRÓLAP NYOMTATÁS

SZÓRÓLAP NYOMTATÁS

PROSPEKTUS NYOMTATÁS

PROSPEKTUS NYOMTATÁS

MAPPA NYOMTATÁS

MAPPA NYOMTATÁS

GYŰRŰSMAPPA NYOMTATÁS

GYŰRŰS MAPPA NYOMTATÁS

FELÍRÓTÁBLA NYOMTATÁS

FELÍRÓTÁBLA NYOMTATÁS

JEGYZETFÜZET NYOMTATÁS

JEGYZETFÜZET NYOMTATÁS

PLAKÁT NYOMTATÁS

PLAKÁT NYOMTATÁS

Pohártartó nyomtatás

POHÁRTARTÓ NYOMTATÁS

ÜDVÖZLŐLAP NYOMTATÁS

ÜDVÖZLŐLAP NYOMTATÁS

Nyomdánk Óbudán akár színesben, akár fekete-fehérben is vállal nyomtatást

Nyomdánk Budapesten a III. kerületben, Óbudán üzemel, közel Csillaghegyhez és Békásmegyerhez egyaránt. Többféle nyomdai gyártással, színes és fekete-fehér nyomtatással is foglalkozunk. A gyors kiszolgálás érdekében digitális nyomdai technológiával és a nagy példányszámú kiadványok esetén hagyományos ofszet technológiával állunk kedves ügyfeleink rendelkezésre. Kérjen akár honlapunkon vagy telefonon keresztül árajánlatot nyomdai-szolgáltatásra vonatkozóan! Legyen szó céges partnerről, vagy magánszemélyekről, minden megrendelést ugyanolyan precízen látunk el.

Nyomdánk telefonos elérhetősége, ahol kollégánk bővebb tájékoztatást ad: +36 (1) 336-1818 vagy kérjen árajánlatot honlapon keresztül:

Ofszet nyomtatás vagy digitális nyomtatás?

Rövid határidővel vállaljuk digitális nyomdai technológiával kis és közepes példányszámú kiadványok gyártását. Átfutási idő 1-2 munkanap.

A digitális nyomtatás technológiájának előnye a gyorsaság és a költséghatékonyság. Rövid határidővel, 1-2 munkanap alatt előállítható. A nyomtatás azért digitális, mert egy számítógép küldi az adatokat a nyomtató számára. Kétféle módon kerülhet a festék a felületre: xenografikus (festékporos) vagy electroink (folyékony) formában. A gép hengerei felkenik a festéket majd egy fűtőegység hőkezeléssel rögzíti.

Milyen termékeknél alkalmazható a digitális nyomtatás? Milyen esetekben válasszon digitális nyomtatást? A digitális nyomtatással lehetőség nyílik a legkülönfélébb nyomdai termékek gyors előállítására, színes nyomtatás például: névjegykártyák, levélpapírok, borítékok, szórólapok, prospektusok, plakátok, mappák, gépészeti tervek. Továbbá alkalmas perszonalizált kiadványok nyomtatására, névre szóló prospektusok, DM levelek, borítékok gyártására, pdf nyomtatás, de egyszerű A/4 és A/3 lapok nyomtatására is. Digitális nyomdai áraink az ofszet nyomtatási árakhoz képest versenyképesek. Digitális nyomtatás esetén nincs szükség nyomólemez készítésre így a költségek is alacsonyabbak.

Nagy példányszámú termékek gyártására ajánljuk az ofszet technológiát. Ez esetben az átfutási idő 4-5 munkanap. A nagy példányszám esetén a darabárra vetített munka és anyagköltségek nagyon kedvezőek. Érdemes az árakat darabszámok esetén sávosan vizsgálni, hiszen a darabszám növekedésével arányosan csökken a darabra vetített ár.

A grafikai anyagokat nyomdakész pdf formátumban tudjuk fogadni. Fontos, hogy a nyomdai előkészítés és grafikai tervezés során figyelembe vegyük a gyártási folyamat feltételeit. Direkt színes nyomtatás esetén pantone szín beállítása ill. hagyományos color technológia esetén CMYK színek beállítása szükséges. Az előkészített anyagokat vágójellel és kifutó rátöltéssel kell ellátni.

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésre bármilyen kérdéssel kapcsolatban.

Várjuk szíves megrendelésüket.