PROSPEKTUS

Prospektus készítés országos kiszállítással.

Nyomdánk telefonos elérhetősége, ahol kollégánk bővebb tájékoztatást ad: +36 (1) 336-1818 vagy kérjen árajánlatot a honlapunkon keresztül:

Segédlet a prospektus típusok kiválasztásához.

A képekre kattintva nagyobb méretben jelennek meg a segédlet képei. A segédlet képeiben megtalálhatók a prospektussal kapcsolatos legfontosabb információk mint prospektus méret, kötészeti mód, papír vastagság és prospektus nyomtatással kapcsolatos egyéb információk.

Négyoldalas hajtott prospektus

Több oldalas tűzött, vagy ragasztott prospektus

Több oldalas leporelló

A prospektus más néven brossúra a céget, termékeket, szolgáltatásokat bemutató rövid terjedelmű kiadvány. Érdemes képekkel, ábrákkal színesebbé és egyedibbé tenni. A legjellemzőbb méretek: A5 vagy A4.
Annak ellenére, hogy az online marketing és kommunikáció irányába tolódik el a világ, a céges megjelenéshez még mindig elengedhetetlen egy jól megtervezett és igényesen kivitelezett prospektus.
Igény esetén tanácsot adunk a kért prospektus, méretére, papír fajtájára és egyéb, egyedi megoldási lehetőségekre is.

Egy gondosan megtervezett és kivitelezett prospektus kiválóan illeszkedik a vállalati nyomdai anyagok körébe, és igazán impozáns hatást kelt egy rendezvényen vagy prezentáción. Amennyiben már a kezdetektől elakadna abban, hogy milyen formát és stílust kövessen a prospektus elkészítésénél, a grafikai tervezés során bátran forduljon a Profi nyomda szakértőihez. Tapasztalt grafikusaink örömmel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek megálmodni és megvalósítani a tökéletes prospektust, amely harmonikusan illeszkedik a vállalati arculathoz és hatásosan kommunikálja az üzenetét. A Profi nyomda csapata a tervezési folyamat minden lépésénél támogatást nyújt, hogy a végeredmény minden igényt kielégítő és figyelemfelkeltő legyen.

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot: