PROSPEKTUS NYOMDÁBÓL

Prospektus készítéshez is válassza a mi nyomdánkat országos kiszállítással.

Nyomdánk telefonos elérhetősége, ahol kollégánk bővebb tájékoztatást ad: +36 (1) 336-1818 vagy kérjen árajánlatot a honlapunkon keresztül:

Segédlet a prospektus típusok kiválasztásához.

A képekre kattintva nagyobb méretben jelennek meg a segédlet képei. A segédlet képeiben megtalálhatók a prospektussal kapcsolatos legfontosabb információk mint prospektus méret, prospektus nyomtatással kapcsolatos egyéb információk.

Négyoldalas hajtott prospektus

Többoldalas irkatűzött, vagy ragasztott prospektus

Többoldalas leporelló prospektus

A prospektus más néven brossúra a céget, termékeket, szolgáltatásokat bemutató kiadvány. A prospektus legjellemzőbb mérete: A5 vagy A4.
Annak ellenére, hogy az online marketing és kommunikáció irányába tolódik el a világ, a céges megjelenéshez még mindig elengedhetetlen egy jól megtervezett és igényesen kivitelezett prospektus.
Igény esetén tanácsot adunk a kért prospektus, méretére, papír fajtájára és egyéb, egyedi megoldási lehetőségekre is.

Egy jól megtervezett és kivitelezett prospektus jól mutat egyéb céges nyomdai anyagok kísérőjeként, egy rendezvény vagy prezentáció alkalmával. Abban az esetben ha már az elején elakadna, hogyan is nézzen ki prospektusa, a grafikai tervezéssel is megbízhatja a profinyomda.hu-t! Grafikusaink készséggel állnak rendelkezésre.

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot