POHÁRTARTÓ NYOMDÁBÓL

Pohártartó készítés, pohártartó logózása és nyomtatása országos kiszállítással

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot

Segédlet a pohártartó típusok kiválasztásához.

A képekre kattintva nagyobb méretben jelennek meg a segédlet képei. A segédlet képeiben megtalálhatók a pohártartókkal kapcsolatos legfontosabb információk.

Pohártartó fekete-fehér nyomtatás

Pohártartó színes nyomtatás

Az elviteles kávézás a gyorsuló világban egyre gyakoribb szokássá válik. A Profinyomda termékkínálata ehhez alkalmazkodva egyedi grafikákkal ellátott papírpohár gyűrűk készítését és tervezését is vállalja. Cukrászdák, kávézók, kávéházak, catering cégek, street food és egyéb vendéglátóipari vállalkozások számára készítünk emblémázott egyedi pohárfogó gyűrűket, melyek kényelmesebbé teszik a forró italos poharak kézben tartását. Legyen szó kávéról, teáról, forró csokiról, forralt borról vagy bármilyen meleg italról, ez a praktikus kiegészítő megkönnyíti a fogyasztását és reklámfelületet is biztosít.

A natúr színű mikrohullámú papírból készült pohárgyűrűket kétféle méretben gyártjuk, 2 dl-es és 3 dl-es műanyag és papírpoharakhoz való méretben. A pohárgyűrűk felülete 1-3 színnel emblémázható. A nálunk rendelt kávés és teás pohárra szánt logózott papírgyűrűket Magyarországon belül házhoz is szállítjuk. Kérjen ajánlatot nyomdánkból! Minimális rendelési mennyiség 300 db.

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot