Egyedi mappa nyomtatás

Konferencia mappa, céges mappa, gyűrűs mappa gyártás vagy irattartó mappa, a mi nyomdánk megoldja! Országos kiszállítással!

Nyomdánk telefonos elérhetősége, ahol kollégánk bővebb tájékoztatást ad: +36 (1) 336-1818 vagy kérjen árajánlatot a honlapunkon keresztül:

Segédlet a nyomdai mappa típusok kiválasztásához – forduljon bizalommal hozzánk!

A képekre kattintva nagyobb méretben jelennek meg a segédlet képei. A segédlet képeiben megtalálhatók a mappákkal kapcsolatos legfontosabb információk mint mappa méret, mappa nyomtatással kapcsolatos egyéb információk.

Irattartó mappa oldalfülekkel

Irattartó mappa oldalfülekkel és névjegytartóval

Irattartó mappa oldalfülekkel, névjegytartóval és gerinccel

Dosszié készítés, mappa gyártás és grafikai tervezés egy helyen, professzionális, ügyfélbarát kiszolgálás, nyomdai és grafikai tervezési referenciákkal. Kollégáink készséggel segítenek a megfelelő termék kiválasztásában. A következő mappák gyártását vállaljuk: gyűrűs mappa, céges dosszié névjegy zsebbel, irattartó mappa, dokumentum mappa, konferencia mappa, prezentációs mappa, projektmappa, irattartó mappa. A céges mappa(dosszié) szintén fontos, mint egy névjegykártya, céges levélpapír, a cég arculatát fejleszti és igényességét hirdeti.

A dosszié-mappa grafikát egy adott stancformára (körülvágó forma) kell szerkeszteni. Például, ha a dossziéba több céges dokumentumot, tájékoztató anyagot prezentációt, szeretne tenni, érdemesebb egy gerinces stancformát választani. Ha azonban kevés céges anyag kerül a mappába, elég egy gerinc nélküli kivitel is.  Ez a stancforma adja meg a mappa végleges formáját a visszahajló fülekkel, esetleg névjegykártya tartóval.
Szinte bármilyen formájú, kivitelű mappa megvalósítható. Többféle stancforma készülhet egyedileg, illetve nyomdánknak rendelkezésre áll néhány gyakran használt forma. Amennyiben elküldik számunkra megrendelésüket, munkatársaink átküldik a formákhoz tartozó, pdf, idd, szerkeszthető stancformákat, amihez hozzá lehet tervezni a grafikát.

Névjegykártya tartórészt mindenképp érdemes kialakítani a mappához, az oldalrészen és alul pedig zsebbel ellátni a céges papírokat elhelyezéséhez. Ha nagyobb mennyiségű anyagot szeretnénk mappába rakni, akkor egy jó választás lehet a gyűrűs mappa. A gyűrűs mappában a céges anyagaink kezelhetőbbek és áttekinthetőbbek lesznek.
Érdemes figyelni arra, hogy igényes, tetszetős mappában nyújta át partnereinek az ajánlatokat, bemutatkozó anyagokat vagy éppen az elkészült szerződéseket. A céges mappa készülhet egyedi stancolással, de meglévő stanc felhasználásával is. Utóbbi esetében a mappa készítésének nyomdai ára a szerszám készítésének költségével kevesebb lesz. Ajánlott méretek: A/5, A/4. Felületkezelésre javasoljuk a fóliázást, lakkozást. Matt vagy fényes fólia a grafikázott felületen. Ajánlott papírfajták: 350 g műnyomó papír vagy kreatív papír.

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot: