Borítékolás, DM levél készítés, perszonalizálás,

levél megszemélyesítés

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot

Perszonalizálás, borítékolás

Borítékolás egyedi adatbázis alapján

A Profinyomda egyik profilja a levélpostai és reklám küldemények elkészítése, összeállítása, borítékba kerülése. Rövid határidővel vállalunk borítékolást, gépi bércsomagolást, tasak nyomtatást, etikettezést, matricázást, küldemények postai előkészítését.
Két fajta küldeményről beszélhetünk: a személyes adatokat tartalmazó tranzakciós levelekről (pl. számlák, értesítők, csekkek, számlabefizetési megbízások, egyenlegközlők, egyedi ügyféllevelezés), valamint a tömegekhez szóló reklámküldeményekről (pl. direkt marketing levelek, minták, kiadványok, stb.).

A perszonalizáció (vagy megszemélyesítés) során lehetőség van a borítékok, etikettek, postai küldemények személyre szabására, direkt címzésére. A perszonalizált nyomtatás (változó adat nyomtatás) az ügyfél által digitális formában megadott adatbázis alapján történik, az adatvédelmi szabályoknak maximálisan eleget téve természetesen.

A kinyomtatott levelek, számlák belekerülnek a perszonalizált borítékba, így áll össze a postai küldemény. A küldemény összetettségétől függően a borítékolás történhet kézzel vagy géppel.

A változó adat nyomtatás (VDP) során a nyomtatott szöveg, illetve grafika folyamatosan változtatható anélkül, hogy a nyomtatási folyamat lelassulna. Ez a fajta nyomtatás kiválóan alkalmazható perszonalizálás, direkt marketing, ügyfelekkel való levelezés vagy reklámkampányok esetén.
A megszemélyesítés – mennyiségtől függően – történhet ofszet vagy digitális technológiával, egy színű feketével vagy 4 színes nyomtatással. Az ügyfél egyéni elképzeléseit is megvalósítjuk, pl. egyéni kötészeti megoldás, hajtás, vágás, borítékolás, csomagolás, postai előrendezés, szállítás.

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot

 • Megrendelés

  Megbízás elindítása

 • Adatbázis

  Adatok előkészítése

 • Nyomtatás

  Nyomtatás elindítás az adatbázis alapján

 • Borítékolás

  Borítékolás. csomagolás

 • Szállítás

  Szállítás a megadott címre