RENDELJEN NAPTÁRAT NYOMDÁNKBÓL

Legyen szó speditőrnaptárról, határidőnaptárról, asztalinaptárról, agendáról, falinaptárról, zsebnaptárról, könyöklő naptárról, céges naptárról, tehát bármilyen naptár készítésről, nyomtatásáról óbudai nyomdánk áll rendelkezésére országos kiszállítással.

A szállítási árak a mennyiség fügvényében változnak. Kérjen árajánlatot szállítással együtt!
A 2019 évi céges naptár katalógusunkban közel 100 féle kész naptár közül válogathat. A katalógus képeire kattintva nagyobb méretben is megtekintheti a naptárakat.
A kiválasztott irodai naptárakat egyedivé tehető különböző szolgáltatásokkal. Emblémával, logóval, céginformációval, elérhetőséggel, egyedi grafikával lehet ellátni. Ez kivitelezését tekintve lehet szitázva, vaknyomással, présfólianyomással, egyedi színes nyomtatással.
Az árainkról tájékozódhat árlistánkból, árajánlat kéréshez pedig kérjük, klikkeljen az “AJÁNLATOT KÉREK” gombra majd a megnyiló oldal szövegmezőjében adja meg a naptár rendelés részleteit.

Nyomdánk telefonos elérhetősége, ahol kollégánk bővebb tájékoztatást ad: +36 (1) 336-1818 vagy kérjen árajánlatot a honlapunkon keresztül:

Speditőrnaptár

Asztalinaptár

Agenda, határidőnapló

Tekintse meg teljes naptárkínálatunkat alábbiakban:

Határidőnapló 2019, tárgyalási napló, agenda, notesz, zsebnaptár, határidőnapló rendelés

Az itt megtalálható kínálaton kívül határidőnapló rendelhető teljesen egyedi borítóval is. A borítón szerepelhet a cég embléma és egyéb tetszőleges elemek grafika, fotó, kép. A borítót minden esetben fóliázva szállítjuk. A határidő napló fóliázása lehet matt vagy fényes. Még különlegesebbé tehetjük a noteszt ha a matt fóliázás mellett formalakkozzuk is. Az egyedi határidőnaplók kétféle méretben rendelhető A5 vagy B5 és kétféle tartalommal napibeosztással vagy heti beosztással.

.

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot

Gyűrűs kalendárium 2019, gyűrűs naptár, gyűrűs határidőnapló, betétlap, naptárcsomag, naptár belső, lefűzhető naptár, gyűrűs jegyzetlap, naptár rendelés

A gyűrűs kalendáriumok és a betétlapok mérettáblázata:

„L” MÉRET tok kb.: 184 × 236 mm lap: 146 × 210 mm gyűrűtáv.: 19/19/70/19/19 mm
„M” MÉRET tok kb.: 134 × 186 mm lap: 95 × 171 mm gyűrűtáv.: 19/19/51/19/19 mm
„S” MÉRET tok kb.: 105 × 154 mm lap: 78 × 128 mm gyűrűtáv.: 19/19/19/19/19 mm

.

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot

Asztali naptár 2019, irodai asztali naptár, egyedi asztali naptár, képes asztali naptár, asztali naptár gyártás, asztali naptár rendelés, asztali könyöklő, könyöklő naptár, könyöklő asztalra

Asztali naptáraink is kiválóan alkalmasak emblémázásra, logózásra. A naptártartón kialakított felület által egyedisíteni lehet minden naptárat. A cégre szabott 2019-es naptárak így kiválóan alkalmasak reklámajándék tárgynak is. Egyedi gyártás esetén is keressen minket!

.

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot

Speditőr naptár 2019, falinaptár, egyedi speditőrnaptár, éves tervező plakátnaptár, éves tervező naptár, speditőr naptár gyártás, speditőr naptár rendelés

A speditőr naptárak két különböző módon lehet egyedivé tenni. Rendelhető speditőrnaptár saját tervezésű fejkartonnal teljesen egyedi grafikával, képpel, fotóval. Vagy választható speditőr naptár a teljes hátkarton és a fejkarton együttes nyomtatásával. Így nagyobb felületen jeleníthetjük meg a grafikát, céges elérhetőséget, szlogent a céges arculatnak megfelelően. A naptárak fejkartonja és hátkartonja nagyobb mennyiség rendelése esetén fóliázva is kérhető. Fényes és matt fólia közül lehet választani. A 3 tömbös speditőr naptáraink és a 4 tömbös speditőrnaptáraink is összehajthatók, a postázásuk is lehetséges. Igény szerint fólia tasakba vagy borítékba csomagolva szállítjuk.

.

Speditörnaptár
Speditörnaptár
Speditörnaptár, fali tervező

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot

Képes falinaptár, egyedi falinaptár, céges fali naptár, falinaptár gyártás, fényképes naptár rendelés

Falinaptárainkat a hátkarton nyomtatásával, matricázással lehet egyedivé tenni. Kis mennyiség esetén javasoljuk ezt a megoldást. Nagyobb mennyiségű naptár esetén teljesen egyedi naptárat is tudunk készíteni, akár a termékekről készült fotókból is. Legelterjedtebb falinaptár méret az A4 és A3. Egyedi méret esetén kérjük, írja meg elképzelését.

.

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot

Naptár árakról a következő képekre kattintva tájékozódhat

Az árlistában található árak tájékoztató jellegűek. Egyedi naptár igények illetve árajánlat kérés esetén kérjük írjon nekünk az info@profinyomda.hu címre.
Segítségre van szüksége? Hívja a +36 1 336-1818-as számot, hogy segíthessünk!

.

Naptár kínálatunkat elsősorban cégeknek alakítottuk ki, de magánszemélyeknek is készítünk ajándék naptárakat. Irodai naptáraink szinte minden igényt ki tudnak elégíteni. A 2018 évi céges naptárak között megtalálható a képes falinaptár, egyedi speditőrnaptár, határidő napló és asztali naptár is.
Az idei naptár kínálatunkban is van falinaptár, asztali naptár, zsebnaptár, agenda, kalendárium, speditőr naptár 2018
és természetesen naptár emblémázást (logózást), egyedi naptár készítést, naptár nyomtatást is vállalunk.
Tekintse meg katalógusunkat és válogasson közel 100 féle naptárból, vagy kérjen ajánlatot egyedi naptár készítésére.
Céges karácsonyi ajándéknak is kiváló lehet egy 2018 évi naptár. Lepje meg partnereit vagy akár szeretteit naptárral!

Egyedi fényképes naptár, falinaptár készítés saját képekből. A saját képeink által díszített naptár sikerének titka, hogy mindenki szívesen tartja környezetében a szeretteiről, kedvenceiről, közös élményekről, esküvőn készült képeket. Naptár rendelés egyszerűen e-mailben lehetséges.

A profinyomda.hu válalja kártyanaptár, zsebnaptár grafikai tervezését és kártyanaptár nyomtatását, zsebnaptár nyomását.
Klikkeljen a képre a 2018-as lapozható, online naptárkatalógus megtekintéséhez vagy az ártájékoztató megnyitáshoz!
A katalógus letölthető pdf formátumban itt.