EGYEDI FELÍRÓTÁBLA NYOMDÁNKBÓL

Felírótábla, csiptetős tábla nyomdai gyártása, felírótáblát nyomdából

Nyomdánk telefonos elérhetősége, ahol kollégánk bővebb tájékoztatást ad: +36 (1) 336-1818 vagy kérjen árajánlatot a honlapunkon keresztül:

Ajánlatot kérek

Segédlet a felírótábla típusok kiválasztásához.

A képekre kattintva nagyobb méretben jelennek meg a segédlet képei a felírótáblákról. Ezekben megtalálhatók legfontosabb nyomdai információk mint felírótábla méret, felírótábla nyomtatással kapcsolatos egyéb információk.

Felírótábla szögletes élekkel

Felírótábla lekerekített élekkel

Felírótábla kihajtható változatban

Egy felírótábla hasznos az irodában, konferenciákon, kiállításokon és a futárok, sofőrök munkáját is megkönnyítheti. Olyan irodai eszköz, amely a praktikus tulajdonságai mellett kiváló reklámfelületként is funkcionál.  Fém csíptetőjével több A/4-es lapot egymáshoz tud rögzíteni, keményített kialakítása miatt egy állandó és hordozható írófelület. A felírótábla mindkét oldala ellátható grafikával, szlogennel és egyéb arculati elemekkel.

Felírótábla létezik szögletes és lekerekített formában is. Készítünk kihajtható fedeles felírótáblát is, amely 4 oldalas. A4-es méretben készítjük a felíró táblákat, 2,2mm vastag könyvkötészeti lemezből, melyet két oldalról fóliázott műnyomó papírral kasírozunk, matt vagy fényes fóliával. A lapokat szegecselt fém csíptetős szerkezet tartja. A profinyomda.hu-nál választhat lekerekített sarkú és szögletes, esetleg kihajtható fedéllel ellátott változatot is. A felírótábla mérete általában 218 x 315 mm, de kérésre készítünk egyedi méretűt is. Kérjen ajánlatot még ma!

Felírótábla készítés 100 db minimális rendelési mennyiségtől. Rendeljen felírótáblát irodai használatra, vagy konferenciákhoz, kiállításokhoz, sofőröknek.

2,2 mm vastag könyvkötészeti lemezből készült felírótábla, szegecselt fém csiptetős szerkezettel, két oldalról fóliázott műnyomó papírral kasírozva, fóliázva.

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot

Ajánlatot kérek