Gyűrűs mappa készítés, gyűrűs dosszié gyártás

A gyűrűs mappa egy papírból készült, fémgyűrűs szerkezettel ellátott, lapok lefűzésére szolgáló termék.

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot:

Ajánlatot kérek

Segédlet a típusok kiválasztásához.

A képekre kattintva nagyobb méretben jelennek meg a segédlet képei. A segédlet képeiben megtalálhatók a gyűrűs mappákkal kapcsolatos legfontosabb információk mint mappa méret,  nyomtatással kapcsolatos egyéb információk.

Mappa rendelés vagy árajánlat kérés esetén fontos megadni: a szerkezet 2 gyűrűs vagy 4 gyűrűs, „D” vagy „O” gyűrűs legyen, a méret kiválasztásánál figyelembe kell venni A4 vagy A5 méretű lapok kerülnek a mappába, esetleg lefűzhető tasak, a gerinc vastagságnál fontos figyelembe venni a lefűzni kívánt dokumentumok mennyiségét.

Ha szép rendben szeretné látni iratait, válasszon gyűrűs mappa választékunkból! Saját arculatát, céges színeit, jelmondatát megjelenítheti az iratok tárolásakor, vagy bemutatóanyaga, árajánlata átadásakor. Strapabíró, időtálló és egyben nagyon látványos megoldás akár egy katalógus készül, akár ha a napi munka során szeretné használni.

Ha komolyabb mennyiségű prezentációt adna át egyben, vagy több katalógusból álló anyaga van, amit egyben kezelne, akkor egy ilyen nyitható szerkezetes, gyűrűskönyv omegakapcsos kiadványokkal kiegészítve a megfelelő választás. A lefűző mechanizmussal ellátott iratrendezők legfőbb előnye, hogy teljesen egységesíthetőek vele az irodai polcok. Ezeket a mappákat jó terhelhetőség és időtállóság jellemzi.
Sokszor fejtörést okoz otthon és irodában egyaránt, mibe helyezzük el több száz oldalas iratainkat úgy, hogy azok ne sérüljenek, könnyen áttekinthetők, kezelhetők és visszakereshetők legyenek. A gyűrűsdosszié elegáns és praktikus megoldást nyújtanak akár 7-800 oldalas dokumentumok tárolása számára. Fontos tudni, hogy a  gyűrűsmappában való rendszerezéshez szükséges a dokumentum előzetes lyukasztása.

Rendeljen egyedi gyűrűs mappát iratai rendezésére! Saját arculata, logója, jelmondata jeleníthető meg a mappán, melyben átadhatja bemutatóanyagát, konferencia anyagát, árajánlatát. A mappa külső és belső felülete is nyomtatható. A hosszabb tartósság, nedvesség elleni védelem érdekében matt vagy fényes fóliával látjuk el a mappákat. Ezen kívül vállaljuk a grafika hangsúlyos területeinek UV-formalakkal való kiemelését is. A 2 vagy 4-gyűrűs lefűző szerkezettel ellátott mappákban lyukasztott, vagy lefűzhető tasakba elhelyezett dokumentumok tárolhatók praktikus, könnyen visszakereshető módon. A gyűrűs mappa mérete bármekkora lehet, érdemes azonban a költséghatékonyság érdekében a szabvány méretekhez igazodni (A4, A5 méretű lapokhoz).

A fém gyűrűs szerkezetekkel/mechanikákkal kapcsolatos technikai paraméterekről a következő linken találhatók tájékoztató jellegű információk.

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot

Ajánlatot kérek