LEVÉLPAPÍROK KÉSZÍTÉSE NYOMDÁNKBAN

Céges levélpapírok készítését, nyomtatását vállaljuk országos kiszállítással.

Nyomdánk telefonos elérhetősége, ahol kollégánk bővebb tájékoztatást ad: +36 (1) 336-1818 vagy kérjen árajánlatot a honlapunkon keresztül:

Segédlet a levélpapír típusok kiválasztásához.

A képekre kattintva nagyobb méretben jelennek meg a segédlet képei. Megtalálhatók bennük levélpapírokkal kapcsolatos legfontosabb információk mint egy-, vagy többszínes nyomtatás, levélpapír nyomtatással kapcsolatos nyomdai technológiák és egyéb információk. Kérdés esetén forduljon nyomdánkhoz bizalommal!

Egyoldalas levélpapír

Kétoldalas levélpapír

Dombornyomott levélpapír

A céges levélpapír a névjegykártya mellett a cég alap kommunikációs és marketing eszköze. A levélpapíron a céges arculatnak megfelelően tudja elküldeni ajánlatait, leveleit. A levélpapír általában tartamazza a cég logóját, fontosabb adatait. A levélpapír mérete A4(210×297 mm), a levélpapír nyomtatás általában 80-90 gr-os ofszet papírra történik. Gyors nyomdánk grafikai tervezéssel is foglalkozik, igény esetén a levélpapír tervezést is elvégzünk, kérésre levélpapír mintákat tudunk mutatni.
Céges leveleit pedig saját logóval ellátott céges borítékban célszerű elküldeni, aminek tervezésében és kivitelezésében is segítünk.

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot