Spirálozás:
A műanyag spirálozás a több oldalas nyomtatott anyagok egyik leggyorsabb kötési módja. Esztétikus, igényes megjelentést, könnyű lapozhatóságot biztosít oktatási anyagok, kurzus vázlatok, portfóliók részére. A műanyag spirál könnyen bontható, egyszerű a lapcsere, bővítés. A spirálozás ára magába foglalja a víztiszta előlapot és a vastag karton hátlapot.

Laminálás:
A laminálás tartós védelmet nyújt dokumentumai számára. Laminálás során műanyag fóliával vonjuk be a papírlapot, mely folyamat során a laminált dokumentum ellenállóbb lesz a mechanikai sérülésekkel, nedvességgel, szennyeződésekkel szemben. Poszterek, plakátok nagyobb tartást kapnak, kevésbé gyűrődnek, névjegykártyák élei nem rongyosodnak ki. Többféle vastagságú lamináló fóliával dolgozunk, fényes és matt felülettel egyaránt. Vállaljuk névjegykártyától A3-as méretig való laminálást. Kérjen árajánlatot még ma!

Szkennelés:
Színes és fekete-fehér dokumentum, fénykép, könyv szkennelése, archiválása, digitalizálása A3 méretig. Irat szkennelés, papír alapú dokumentum, űrlap archiválás PDF fájlba. A szkennelt dokumentumokat JPG, TIFF vagy PDF vagy összefűzött PDF formátumban tudjuk átadni. Többféle dokumentum egyetlen PDF dokumentumban való egyesítésére is lehetőség van. Az optikai karakterfelismerésnek (OCR) köszönhetően lehetőség van a beszkennelt dokumentumokból a szöveget kimenteni pl. Word (.doc) formátumba.
Szkennelési ajánlatunk lapadagolós szkennelésre vonatkozik. A szkennelést csak laponként tudjuk elvégezni, ezért anyag leadáskor kérjük, ennek megfelelően készítse elő a digitalizálni kívánt anyagot. Amennyiben ezt a feladatot is velünk szeretné elvégeztetni természetesen arra is van mód. Nagyobb darabszám esetén kérje egyedi szkennelési ajánlatunkat. A szkennelés közbeni sérülésekért felelősséget nem vállalunk.

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot

Ajánlatot kérek