SZÓRÓLAP KÉSZÍTÉS

Szórólap készítés és nyomtatás országos kiszállítással gyorsnyomdai szolgáltatással is. Példányszámtól függetlenül.

Nyomdánk telefonos elérhetősége, ahol kollégánk bővebb tájékoztatást ad: +36 (1) 336-1818 vagy kérjen árajánlatot a honlapunkon keresztül:

Segédletünk a szórólap nyomdai formátumának kiválasztásához.

A képekre kattintva nagyobb méretben jelennek meg a segédlet képei. A segédlet képeiben megtalálhatók a szórólapokkal kapcsolatos legfontosabb információk mint szórólap méret, szórólap nyomtatással kapcsolatos egyéb információk.

Egy- vagy kétoldalas szórólap

Négyoldalas hajtott szórólap

Több oldalas hajtott szórólap

Szórólap hajtogatási típusok
Félbehajtott szórólap
Szórólap C hajtással
Szórólap Z hajtással
Szórólap harmónika hajtással
Szórólap oltárhajtással

A szórólap készítés eredménye az egyik legmegfizethetőbb, nagy mennyiségben terjeszthető, de rövid életű reklámeszköz. Általában kisméretű nyomtatott reklámanyagot jelent.
A legtöbbször alkalmazott szórólap méret az A5 és A6 formátum, szabadon választható grammsúlyú papírra egy- vagy kétoldalas nyomással is készülhet. Területileg jól irányítható és időzíthető, de nem eredményez pontos célzást, ezért nem minden esetben alkalmazható. A disztribúció megvalósítható szórólapkihordás útján vagy frekventált helyeken osztás, esetleg kihelyezett tartók által. Sokféle felhasználási területen alkalmazható. A szórólap nyomtatási árát több tényező is befolyásolja. Az egyik ilyen tényező  a mennyiség, minél nagyobb a példányszám, annál kedvezőbb lesz a szórólap egy darabra vetített ára. A papír minősége is jelentős hatással van a végtermék árára. Jelentős eltérések vannak a papír nyers árai között, a műnyomó papírok képviselik a jobb minőséget, ezért ez az árában is megmutatkozik.

A legtöbbször használt (ofszet, műnyomó) papírokon kívül léteznek az újrahasznosított, színes és kreatív papírok is melyekkel érdekesebbé tehetjük szórólapunkat. Ennek kiválasztásában szívesen segítenek munkatársaink. A színek száma is befolyásolja a szórólap nyomtatási árat és természetesen a szórólap minőségét. Nyomtathatunk egy színű (fekete) szórólapot, melynek használata a legköltséghatékonyabb, de minél több színt használunk szórólapunkhoz, annál látványosabb, figyelemfelkeltőbb lesz az eredmény. Ez persze a gyártás árát is befolyásolja. Néhány általunk ajánlott dolog, amivel még különlegesebbé teheti szórólapját: formalakkozás, stancolás, fóliázás. Kis példányszám esetén digitális nyomtatás, nagyobb mennyiség esetén pedig az ofszet technológia használata szükséges.

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot: