Felírótábla nyomtatás

Felírótábla cégeknek

A felírótáblák fontos szerepet játszanak az irodákban, munkahelyeken, iskolákban, fuvarozással foglalkozó vállalkozásokban. A felírótáblák segítségével könnyen kommunikálhatunk, üzeneteket hagyhatunk másoknak, és használhatjuk őket megjegyzések, tervek és határidők rögzítésére. Nagy előnye, hogy stabil és hordozható írófelületet biztosít.

Céges felírótábla nyomtatása kiváló lehetőség egy vállalkozás arculatának népszerűsítésére. Ellátható akár a logóval, vagy egyéb egyedileg megtervezett grafikával, így járul hozzá, hogy a cég kitűnjön a konkurencia közül.

Felírótábla egyedi grafikával

A legelterjedtebb kivitel a csíptetős, karton felírótábla. Ebben az esetben a csíptető egy erős és tartós kartonlaphoz rögzül, melynek felületén kasírozással helyezhető el a grafikai elemekkel nyomott papírlap. Az eljárás könnyen és gyorsan kivitelehető, de tartós terméket eredményez és lehetővé teszi, hogy a szinte bármilyen grafika felkerülhessen a táblára. A felírótábla nyomtatás ebben az esetben nagyon egyszerű és a grafika megtervezése sem igényel különös szaktudást.

Akár a felírótábla mindkét oldala ellátható színes grafikával. A fém csíptető lehetővé teszi akár 20-30 lap rögzítését is, így hosszabb feljegyzéseket készíthetünk, vagy teljes dokumentációt magunkkal vihetünk.

Típusok

Forma tekintetében 2 mód jöhet számításba: szögletes vagy lekerekített sarkokkal. Továbbá felírótábla gyártható 4 oldalas, kihajtható kivitelben is. Ebben az esetben még nagyobb felület áll rendelkezésre a felírótábla nyomtatásra, a borítólap is ugyanolyan eljárással készül, mint a normál kivitel esetében.

Összességében, a céges felírótáblák nyomtatása lehetővé teszi, hogy a vállalkozások professzionális megjelenést biztosítsanak, amely megfelel az üzleti szférában megszokott szabványoknak. Egy céges felírótábla, amely a vállalkozás logójával és színeivel készült, ápolja az ügyfelek, partnerek és munkavállalók közt bizalmat és elismerést kelt. Az üzleti kapcsolatokra való összpontosítás és az egyedi megjelenés a vállalkozások számára előnyös lehet.