Ajánlatkérő űrlap, leporelló hajtott több oldalas szórólap

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Köszönjük megkeresését.

Nagyságrendi árak jellemzőbb példányszámokhoz (az árak tájékoztató jellegűek, kérje egyedi ajánlatunkat):
99×210 mm, 2x hajtott, színes 6oldalas, 135g100 db200 db500 db1000 db
207 Ft/db+Áfa119 Ft/db+Áfa64 Ft/db+Áfa38 Ft/db+Áfa

Nyomtatott marketing-kommunikációs eszközök nyomdai kivitelezése és tervezése. A profinyomda.hu cégeknek, vállalkozásoknak végez  munkákat. Több száz nyomdai referenciával rendelkezünk. Szórólapon kívül készítünk ismertető- és információs kiadványokat, szóró anyagokat, reklám kiadványokat, flyer.

szórólap készítés eredménye az egyik legmegfizethetőbb, nagy mennyiségben szórható, de rövid életű reklámeszköz. Általában kisméretű nyomatott reklámanyagot jelent.
A legtöbbször alkalmazott szórólap méret az A5 és A6 formátum, szabadon választható grammsúlyú papírra egy- vagy kétoldalas nyomással is készülhet. Területileg jól irányítható és időzíthető, de nem eredményez pontos célzást, ezért nem minden esetben alkalmazható. Az emberekhez való eljutás történhet szórólap kihordással vagy forgalmas helyeken történő szórássa. Sokféle felhasználási területen alkalmazható.

A szórólap nyomtatási árát több tényező is befolyásolja. Az egyik ilyen tényező  a mennyiség, minél nagyobb a példányszám, annál kedvezőbb lesz a szórólap egy darabra vetített ára. A papír minőség is jelentős hatással van a végtermék árára. Jelentős eltérések vannak a papír nyers árai között, a műnyomó papírok képviselik a jobb minőséget, ezért ez az árában is megmutatkozik. A legtöbbször használt (ofszet, műnyomó) papírokon kívül léteznek az újrahasznosított, színes és kreatív papírok is melyekkel érdekesebbé tehetjük szórólapunkat. Ennek kiválasztásában szívesen segítenek munkatársaink. A színek száma is befolyásolja a szórólap nyomtatási árat és természetesen a szórólap minőségét. Nyomtathatunk egy szín (fekete) szórólapot, használata a legköltséghatékonyabb, de minél több színt használunk szórólapunkhoz, annál szembetűnöbb lesz az eredmény, ez természetesen többe kerül. Íme néhány dolog, amivel még különlegessebbé tehetjük szórólapunkat: formalakkozás, stancolás, fóliázás. Szórólapot kis példányszámban digitális myomdában érdemes nyomtatni nagy példány esetén pedig ofszet nyomdát kell választani.