Ajánlatkérő űrlap, gyűrűs mappa leszorítóval

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Köszönjük megkeresését.

Rendeljen egyedi gyűrűs mappát iratai rendezésére. Saját arculata, logója, jelmondata jeleníthető meg a mappán, melyben átadja bemutatóanyagát, konferencia anyagát, árajánlatát. A mappa külső és belső felülete is nyomtatható. A hosszabb tartósság, nedvesség elleni védelem érdekében matt vagy fényes fóliával látjuk el a mappákat. Ezen kívül vállaljuk a grafika hangsúlyos területeinek UV-formalakkal való kiemelését is. A 2 vagy 4-gyűrűs lefűző szerkezettel ellátott mappákban lyukasztott, vagy lefűzhető tasakba elhelyezett dokumentumok tárolhatók praktikus, könnyen visszakereshető módon. A gyűrűs mappa mérete bármekkora lehet, érdemes azonban a költséghatékonyság érdekében a szabvány méretekhez igazodni (A4, A5 méretű lapokhoz).

Sokszor fejtörést okoz otthon és irodában egyaránt, mibe helyezzük el több száz oldalas iratainkat úgy, hogy azok ne sérüljenek, könnyen áttekinthetők, kezelhetők és visszakereshetők legyenek. A gyűrűsdosszié elegáns és praktikus megoldást nyújtanak akár 7-800 oldalas dokumentumok tárolása számára. A gyűrűsmappában való rendszerezéshez szükséges a dokumentum előzetes lyukasztása.

A leszorító szerkezetekkel/mechanikákkal kapcsolatos technikai paraméterekről a következő linken találhatók tájékoztató jellegű információk.