Ajánlatkérő űrlap, 4 gyűrűs mappa

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Köszönjük megkeresését.

Nagyságrendi árak jellemzőbb példányszámokhoz (az árak tájékoztató jellegűek, kérje egyedi ajánlatunkat):
Méret: 260×310 mm, 3 cm gerinc100 db200 db
Borító külseje színesen nyomott, belseje nyomatlan1650 Ft/db+Áfa1480 Ft/db+Áfa
Borító külseje és belseje színesen nyomott2370 Ft/db+Áfa1740 Ft/db+Áfa

A4-es gyűrűs mappa 4 gyűrűs szerkezettel

Rendeljen egyedi gyűrűs mappát iratai rendezésére. Saját arculata, logója, jelmondata jeleníthető meg a mappán, melyben átadja bemutatóanyagát, konferencia anyagát, árajánlatát. A mappa külső és belső felülete is nyomtatható. A hosszabb tartósság, nedvesség elleni védelem érdekében matt vagy fényes fóliával látjuk el a mappákat. Ezen kívül vállaljuk a grafika hangsúlyos területeinek UV-formalakkal való kiemelését is. A 2 vagy 4-gyűrűs lefűző szerkezettel ellátott mappákban lyukasztott, vagy lefűzhető tasakba elhelyezett dokumentumok tárolhatók praktikus, könnyen visszakereshető módon. A gyűrűs mappa mérete bármekkora lehet, érdemes azonban a költséghatékonyság érdekében a szabvány méretekhez igazodni (A4, A5 méretű lapokhoz).

Sokszor fejtörést okoz otthon és irodában egyaránt, mibe helyezzük el több száz oldalas iratainkat úgy, hogy azok ne sérüljenek, könnyen áttekinthetők, kezelhetők és visszakereshetők legyenek. A gyűrűsdosszié elegáns és praktikus megoldást nyújt akár 7-800 oldalas dokumentumok tárolása számára. A gyűrűsmappában való rendszerezéshez szükséges a dokumentum előzetes lyukasztása.

A 2 és 4 gyűrűs szerkezetekkel/mechanikákkal kapcsolatos technikai információkról a következő linken találhatók tájékoztató jellegű információk. A részletes információk a „D”-gyűrűs szerkezekről itt,az „O”-gyűrűs szerkezetekről itt találhatók.