Ajánlatkérő űrlap, 4 oldalas prospektus

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Köszönjük megkeresését.

Nagyságrendi árak jellemzőbb példányszámokhoz (az árak tájékoztató jellegűek, kérje egyedi ajánlatunkat):
A5, 1x hajtott, színes 4oldalas, 250g100 db200 db500 db1000 db
253 Ft/db+Áfa158 Ft/db+Áfa77 Ft/db+Áfa45 Ft/db+Áfa

Prospektus készítés kis és nagy példányszámban egyaránt, prospektus nyomtatás meglévő grafika alapján vagy egyedi prospektus nyomás grafikai tervezéssel együtt. Termékeink: cégbemutató prospektus, cégismertető prospektus, céges prospektus, céges bemutatkozó anyag, céges brossúra, termékkatalógus, szolgáltatási katalógus, termék ismertető kiadvány, árlista, árjegyzék.

A prospektus más néven brossúra a céget, termékeket, szolgáltatásokat bemutató kiadvány. A prospektus legjellemzőbb mérete: A5 vagy A4.
Annak ellenére, hogy az online marketing és kommunikáció irányába tolódik el a világ, a céges megjelenéshez még mindig elengedhetetlen egy jól megtervezett és igényesen kivitelezett prospektus.
Igény esetén tanácsot adunk a kért prospektus, méretére, papír fajtájára és egyéb, egyedi megoldási lehetőségekre is.

Egy jól megtervezett és kivitelezett prospektus jól mutat egyéb céges nyomdai anyagok kísérőjeként, egy rendezvény vagy prezentáció alkalmával. Abban az esetben ha már az elején elakadna, hogyan is nézzen ki prospektusa, a grafikai tervezéssel is megbízhatja a profinyomda.hu-t! Grafikusaink készséggel állnak rendelkezésre.