Zsinórfüles papírtáska

Nyomdánk egyedi zsinórfüles papírtáska gyártásával és zsinórfüles papírtáska nyomtatásával foglalkozik. A papírtáska gyártás esetében lehetőség van teljesen egyedi kivitelű termék készítésére. Papírtáska nyomtatás esetén kész papírtáska utólagos nyomtatására van lehetőség.

Az egyik legfontosabb paraméter a méret, amire szükségünk van az ár kalkulációhoz. A méret megadása sorrendben: szélesség, magasság és talpszélesség. Legtöbb papírtáskánkat 170 g súlyú fehér papírból készítjük, de 200 g-os papírból is készül papírtáska. Az ezekből a papírokból készült papírtasak minden esetben fólia bevonattal készül. A fólia lehet fényes vagy matt. Lehetőség van papírtasak fólia nélküli gyártására. Ebben az esetben egy vékonyabb úgynevezett kraft papír felhasználásával készítjük a zsinórfüles papírtáskákat.

Ajánlatkérő űrlap

Nagyságrendi árak jellemzőbb példányszámokhoz (az árak tájékoztató jellegűek, kérje egyedi ajánlatunkat):
23 x 35 x 10 cm, 170g + fényes fólia, 4+0 színes300 db400 db 500 db1000 db
822 Ft/db+Áfa743 Ft/db+Áfa692 Ft/db+Áfa603 Ft/db+ÁFA

Zsinórfüles papírtáska
A zsinórfüles papírtáska (raklámtasak) exkluzív kivitelének és kiválló minőségének köszönhetően ez a legkedveltebb táska. A zsinóros papírtáska gyártás esetén a teljes felülete nyomható. Gyártás esetén a papírtáska rendelhető műnyomó papírból és kraft papírból. Ha műnyomó papírból készül a papírtáska akkor minden esetben fólia kerül a táskára. A fólia a lehet matt vagy fényes. Lakkozással különleges megjelenés érhető el.

A kraft papírból készült zsinórfüles tasak nem fóliázható. A zsinór alapanyaga pamut jellegű, különböző színekben létezik, igény szerint választható a papírtáska színvilágához legmegfelelőbb. 300 darabos mennyiségig általában a reklámtáskákat logózzuk. Ebben az esetben kész papírzacskók vannak felülnyomva. Ebben az esetben a fóliázás nem választható.
Termék fajták: reklám táska, boros tasak, pálinkás tasak, ajándék táska

Néhány papírtáska nyomdánkból

Tekintse meg referenciáinkat: