Névjegykártya nyomtatás

CÉGES NÉVJEGYKÁRTYA, NÉVJEGYKÁRTYA KÉSZÍTÉSE NYOMDÁNKBAN

Nyomdánk telefonos elérhetősége, ahol kollégánk bővebb tájékoztatást ad: +36 (1) 336-1818 vagy kérjen árajánlatot a honlapunkon keresztül:

Segédlet a névjegykártya kiválasztásához.

A képekre kattintva nagyobb méretben jelennek meg a segédlet képei. A segédlet képeiben megtalálhatók a névjegyekkel kapcsolatos legfontosabb információk mint névjegykártya méret, névjegykártya minta és a névjegykártya nyomtatással, nyomdai technológiával kapcsolatos egyéb információk. Forduljon hozzánk bizalommal, ha kérdése van!

Egyoldalas névjegykártya

Kétoldalas névjegykártya

Kihajtható névjegykártya

Névjegykártya készítés és ajándékkártya készítés már 100 db-tól. Névjegy nyomtatásra árajánlatot kérhet írásban online és telefonon is. Névjegykártya nyomda országos és budapesti kiszállítással is.

Árajánlat kérés esetén a következő adatok megadására van szükségünk a kalkuláció elkészítéséhez:

1. Névjegykártya méret.
90×50 mm • 85×55 mm • egyedi méret

2. Anyag.
250 g fehér papír • 300 g fehér papír • 350 g fehér papír • egyéb kreatív papír

3. Kivitel.
szögletes/lekerekített • fólia nélkül/fóliázva • 2 oldalas/4 oldalas kinyitható • fényes/matt

4. Nyomtatás.
egyoldalas színes nyomtatás • kétoldalas színes nyomtatás

5. Mennyiség.
Minimális rendelési mennyiség 100 db.

Névkártya készítés akár 1 napos határidővel. Névjegykártya és egyéb promóciós papírkártya, tagsági kártya, kedvezménykártya-készítés és -tervezés elsősorban cégeknek, vállalkozásoknak, egy helyen digitális nyomtatással, ofszet nyomtatással vagy szitázással. Kérjen ajánlatot egyszerűen weboldalunkon keresztül, vagy vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal telefonon keresztül! A profinyomda.hu vállalja névjegykártyák nyomását és grafikai tervezését kis és nagy példányszámban egyaránt.

A névjegykártya egy cég arculatának alapvető kelléke, kiemelt fontosságú, megjelenése (logó, színek, papír, forma, extrák, minőség) hatással van a cégről alkotott  benyomás kialakításában. Egy cég vagy vállalkozás népszerűsítésének legkézenfekvőbb és legegyszerűbb módja a névjegykártyák átadása. Legelterjedtebb mérete 90×50 és 85×55 mm; a névjegykártya  lehet álló vagy fekvő formátumú is. Anyaga jellemzően a 300 g-os műnyomó papír, de újabban sokan szeretik a kreatív karton alapanyagú névjegykártyát. A névjegykártyák egy- vagy kétoldalasan is elkészíthetőek. Digitális és ofszet technológia a legelterjedtebb névjegykártya-nyomtatási technológia, de léteznek más megoldások is, a laminált névjegykártya hosszabb élettartamot és egyedi megjelenést kölcsönöz. A profinyomda.hu törekszik  minden egyedi igény kielégítésére.

Online nyomdánk nem egyszerűen egy névjegykártya nyomda; más, a céges ügyvitelhez szükséges anyagok nyomtatását is vállaljuk. A névjegykártya-tervezést célszerű szakemberre bízni, ebben is partner a profinyomda.hu. Kiváló grafikusaink nem csupán névjegykártyájának, de akár cége teljes arculatának grafikai tervezésében állnak rendelkezésére. Amennyiben Ön szeretné megtervezni névjegykártyáját, úgy látogasson el erre a linkre, ahol ingyenes névjegykártya-készítő program tölthető le, vagy keressen a google kereső segítségével.

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot!