Ajánlatkérő űrlap, mappa standard plus

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Köszönjük megkeresését.

Nagyságrendi árak jellemzőbb példányszámokhoz (az árak tájékoztató jellegűek, kérje egyedi ajánlatunkat):
A4+ mappa, kívül színes, matt fólia, gerinc nélkül100 db200 db300 db500 db
1005 Ft/db+ÁFA602 Ft/db+ÁFA470 Ft/db+ÁFA363 Ft/db+ÁFA

Dosszié készítés, mappa gyártás és grafikai tervezés egy helyen, professzionális, ügyfélbarát kiszolgálás, nyomdai és grafikai tervezési referenciákkal. Személyes kapcsolattartó segít a megfelelő választásban. A következő mappák gyártását vállaljuk: gyűrűs mappa, céges dosszié névjegy zsebbel, irattartó mappa, dokumentum mappa, konferencia mappa, prezentációs mappa, projektmappa, irattartó mappa.

A céges mappa(dosszié) szintén fontos, mint egy névjegykártya, céges levélpapír, a cég igényességét, egyediségét képviseli. Szinte bármilyen formájú, kivitelű mappa megvalósítható. Például, ha a dossziéba több céges dokumentumot, tájékoztató anyagot prezentációt, szeretne tenni, érdemesebb egy gerinces stancformát választani. Ha azonban kevés céges anyag kerül a mappába, elég egy gerinc nélküli kivitel is.

Névjegykártya tartórészt mindenképp érdemes kialakítani a mappához, az oldalrészen és alul pedig zsebbel ellátni a céges papírokat elhelyezéséhez. Ha nagyobb mennyiségű anyagot szeretnénk mappába rakni, akkor egy jó választás lehet a gyűrűs mappa. A gyűrűs mappában a céges anyagaink kezelhtőbbek és áttekinthetőbbek lesznek.
Érdemes figyelni arra, hogy igényes, tetszetős mappában nyújta át partnereinek az ajánlatokat, bemutatkozó anyagokat vagy éppen az elkészült szerződéseket. A céges mappa készülhet egyedi stancolással, de meglévő stanc felhasználásával is. Utóbbi esetében a mappa készítésének nyomdai ára a szerszám készítésének költségével kevesebb lesz.