LC6/5 boríték

Ajánlatkérő űrlap

Nagyságrendi árak jellemzőbb példányszámokhoz (az árak tájékoztató jellegűek, kérje egyedi ajánlatunkat):
Fehér szilikonos LC6/5, színes nyomás100 db200 db300 db400 db500 db
66,00 Ft/db+Áfa55,00 Ft/db+Áfa47,80 Ft/db+Áfa45,70 Ft/db+Áfa43,90 Ft/db+Áfa

Boríték nyomtatás, boríték gyártás, gépi borítékolás és megszemélyesítés (perszonalizálás). Digitális- és ofszetnyomdai munkák, nyomdai előkészítés és grafikai tervezés elsősorban vállalkozásoknak. Legelterjedtebb borítékok: LC6 szilikonos boríték, LA4 szilikonos boríték, LC6/5, TC4 tasak.

A boríték nyomtatást azoknak a cégeknek érdemes rendelni, akik rendszeresen küldenek ki levelet ügyfeleiknek. A nyomtatott borítékot nagyobb ügyfélkörnél már célszerű megszemélyesíteni és a leveleket gépi borítékolással tölteni. A gépi borítékolás kiemelkedő fontosságú a DM levél készítésnél. A borítékolást és a perszonalizálást megrendelheti nálunk is, de saját géppel illetve manuálisan is végezheti.

Legáltalánosabb borítékok:
LC6 sziklikonos boríték 114 x 162 mm, LA4 sziklikonos boríték 110 x 220 mm, LC6/5 boríték 114 x 229 mm, LC5 boríték 162 x 229 mm, TC4 tasak 229 x 324 mm
Árajánlat kérés előtt figyeljen a boríték méretek kiválasztására. Melyik méret a legmegfelelőbb az adott küldeményhez, mennyibe kerül a feladása a postán, a borítékolás, a boríték címzése (megszemélyesítés) gépiesíthető-e a választott boríték mérettel.

Melyiket válasszam?
A borítékokon a záró fül a hosszabbik oldalon helyezkedik el. A tasakon a záró fül a rövidebb oldalon helyezkedik el.

Melyik zárási módot válasszam?
Az enyvezett boríték használata idejétmúlt, de gépi borítéktöltésre ez alkalmas. Az öntapadó ragasztási technológiával készült borítékot nem kell nedvesíteni, de hosszabb idő elteltével veszít a ragasztóképességéből. A legújabb technológia eredménye a szilikonos boríték. Ez a legelterjedtebb és legnépszerűbb záródási forma.

Ablak nélküli vagy ablakos borítékot válasszak?
Ablakos borítékot akkor célszerű választani, ha a borítékba kerülő levélen megjelenik a címzett neve és címe. Ebben az esetben a borítékba kerülő számlalevelet, DM levelet, hírlevelet kell megszemélyesíteni (perszonalizálni), majd nagy példányszám esetén gépileg borítékolni. Magyarországon kétféle szabvány ablakméret létezik: 35 x 90 mm és 45 x 90 mm. Az ablakos borítékokon belül is lehet enyvezett, öntapadó vagy szilikonos borítékot választani.

Kézi vagy gépi borítékolás
Kézi borítékolást kisebb darabszám esetén célszerű választani, ebben az esetben szilikonos borítékot javasolunk. A gépi borítékolást mellé célszerű megszemélyesítést vagy más néven perszonalizálást is választani. A gépi borítékoláshoz általában enyvezett borítékot tanácsos választani, a legtöbb borítékoló gép ezzel dolgozik.