Spirálozott jegyzetfüzet

Ajánlatkérő űrlap

Hasznos információk a rendeléssel kapcsolatban

 • ANYAGLEADÁS

  A gyártáshoz minden esetben nyomdai, vágójeles pdf-re van szükségünk.

 • GRAFIKAI SZERKESZTÉS

  Nem rendelkezik még nyomdai pdf-el? Segítünk megvalósítani elképzelését. A szerkesztéshez szükségünk van logóra, grafikai elemekre, fényképekre és a grafikával kapcsolatos elképzelésre.

 • GYÁRTÁSI IDŐ

  A gyártási idő 4-5 munkanap, ami változhat a mennyiség és nyomdánk jelenlegi gyártási kapacitása függvényében. A gyártási időkről érdeklődjön munkatársunknál.

 • SZÁLLÍTÁS

  Kiszállítás az ország egész területén. A megrendelt termékeket házhoz szállítva is kérheti. Szállítási igényét a pontos cím megadásával jelezze munkatársunknak.

 • SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

  A termékek személyesen is átvehetők budapesti irodánkban. Kérjük, indulás előtt tájékozódjon nyitvatartásunkról!

Nagyságrendi árak jellemzőbb példányszámokhoz (az árak tájékoztató jellegűek, kérje egyedi ajánlatunkat):
A5, spirálozott, 50 nyomatlan lap + színes borító és hátlap50 db100 db200 db
660 Ft/db+Áfa550 Ft/db+Áfa495 Ft/db+Áfa

A számítógép előtt ülve, az irodai munka közben, vagy egyszerűen csak a hétköznapi elfoglaltság során gyakran válik szükségessé a jegyzetfüzet.

Nálunk megrendelheti egyedi grafikával ellátott spirálos jegyzetfüzeteit, melyet teljes mértékben az Ön igényei szerint készítünk. A borító és hátlap lehet egy oldalon vagy mindkét oldalon nyomott. Ugyanígy a belívnél is választható, hogy üres maradjon, vonalas vagy négyzetrácsos nyomatú legyen, esetleg logóval, elérhetőségekkel ellátva, egy vagy mindkét oldalon. A spirál fekete vagy fehér színű fém ikerspirál, melyet a rövid és a hosszú oldalon is el tudunk helyezni. Az űrlapban választható papír minőségeket ajánljuk a spirálos füzetek elkészítéséhez, de igény szerint más papír típusból is el tudjuk készíteni a füzeteket.