EGYEDI JEGYZETFÜZET

JEGYZETFÜZET KÉSZÍTÉS, JEGYZETTÖMB NYOMTATÁS, SPIRÁLOZOTT FÜZET

Nyomdánk telefonos elérhetősége, ahol kollégánk bővebb tájékoztatást ad: +36 (1) 336-1818 vagy kérjen árajánlatot a honlapunkon keresztül:

Segédlet a egyedi jegyzetfüzet típusok kiválasztásához.

A képekre kattintva nagyobb méretben jelennek meg a segédlet képei. A segédlet képeiben megtalálhatók a jegyzetfüzetekkel, tömbökkel kapcsolatos legfontosabb információk, mint jegyzetfüzet méretek és nyomtatással kapcsolatos információk.

Ragasztott jegyzettömb

Ragasztott jegyzetfüzet borítóval

Spirálozott jegyzetfüzet

Jegyzetfüzet, jegyzettömb, spirálos jegyzetfüzet készítés és tervezés.
A legtöbbször alkalmazott jegyzetfüzet méret az A4 és A5 formátum, szabadon választható grammsúlyú papírra egy- vagy kétoldalas nyomással is készülhet. Sokféle felhasználási területen alkalmazható.
Jegyzettömb esetén fejben ragasztott, egyedi grafikával ellátott, kívánsága szerinti papírlapokat tömbösítünk, és látunk el hátkartonnal. A jegyzetfüzeteink szintén fejben ragasztott, hátkartonnal és borítóval ellátott irodai kiegészítők, reklám ajándékok.
A spirálozott jegyzetfüzet vastagabb, fóliaborítással erősített borítóval és hátkartonnal van ellátva, a belívek maradhatnak üresen, vagy kérésre nyomtatunk rá négyzethálót, vonalrácsot, vagy teljesen egyedi, logóval, vízjellel, cég információkkal ellátott grafikát.

A legtöbbször használt 90 g ofszet papírokon kívül kérésre más papír típusokkal is elkészítjük a jegyzettömböket, jegyzetfüzeteket. Íme néhány dolog, amivel még különlegesebbé tehetjük tömbjeinket: formalakkozás, stancolás, fóliázás.

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot: