SZÓRÓLAPOT NYOMDÁNKBÓL

Szórólap nyomtatás országos kiszállítással gyorsnyomdai szolgáltatással is. Példányszámtól függetlenül.

Nyomdánk telefonos elérhetősége, ahol kollégánk bővebb tájékoztatást ad: +36 (1) 336-1818 vagy kérjen árajánlatot a honlapunkon keresztül:

Segédletünk a szórólap nyomdai formátumának kiválasztásához.

A képekre kattintva nagyobb méretben jelennek meg a segédlet képei. A segédlet képeiben megtalálhatók a szórólapokkal kapcsolatos legfontosabb információk mint szórólap méret, szórólap nyomtatással kapcsolatos egyéb információk.

Egy- vagy kétoldalas szórólap

Négyoldalas hajtott szórólap

Több oldalas hajtott szórólap

Szórólap hajtogatási típusok
Félbehajtott szórólap
Szórólap C hajtással
Szórólap Z hajtással
Szórólap harmónika hajtással
Szórólap oltárhajtással

A szórólap készítés eredménye az egyik legmegfizethetőbb, nagy mennyiségben szórható, de rövid életű reklámeszköz. Általában kisméretű nyomtatott reklámanyagot jelent.
A legtöbbször alkalmazott szórólap méret az A5 és A6 formátum, szabadon választható grammsúlyú papírra egy- vagy kétoldalas nyomással is készülhet. Területileg jól irányítható és időzíthető, de nem eredményez pontos célzást, ezért nem minden esetben alkalmazható. Az emberekhez való eljutás történhet szórólap kihordással vagy forgalmas helyeken történő szórással. Sokféle felhasználási területen alkalmazható. A szórólap nyomtatási árát több tényező is befolyásolja. Az egyik ilyen tényező  a mennyiség, minél nagyobb a példányszám, annál kedvezőbb lesz a szórólap egy darabra vetített ára. A papír minősége is jelentős hatással van a végtermék árára. Jelentős eltérések vannak a papír nyers árai között, a műnyomó papírok képviselik a jobb minőséget, ezért ez az árában is megmutatkozik

A legtöbbször használt (ofszet, műnyomó) papírokon kívül léteznek az újrahasznosított, színes és kreatív papírok is melyekkel érdekesebbé tehetjük szórólapunkat. Ennek kiválasztásában szívesen segítenek munkatársaink. A színek száma is befolyásolja a szórólap nyomtatási árat és természetesen a szórólap minőségét. Nyomtathatunk egy szín (fekete) szórólapot, használata a legköltséghatékonyabb, de minél több színt használunk szórólapunkhoz, annál szembetűnöbb lesz az eredmény, ez természetesen többe kerül. Íme néhány dolog, amivel még különlegessebbé tehetjük szórólapunkat: formalakkozás, stancolás, fóliázás. Szórólapot kis példányszámban digitális myomdában érdemes nyomtatni nagy példány esetén pedig ofszet nyomdát kell választani.

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot: