AJÁNLATOT KÉREK

Telefon: +36 1 336-1818
E-mail: info@profinyomda.hu

Akik minket választottak:

Speditőr naptár 2018, falinaptár, egyedi speditőrnaptár, éves tervező plakátnaptár, éves tervező naptár, speditőr naptár gyártás, speditőr naptár rendelés már 10 db-tól

A leggyakrabban használt speditőrnaptárak a 3 hónapos/3 tömbös és a 4 hónapos/4 tömbös kivitelű naptárak. A speditőrnaptáraink minden esetben csúszkával vannak ellátva. Az önálló tömbös kivitelű speditőrnaptárak mindegyike összehajtható. Minden naptárt egyesével papír borítékba teszünk, aztán gyűjtő dobozba. Van lehetőség a borítékok nyomtatására is, így akár a borítékok lezárása után postázni is lehet a naptárakat.

A speditőr naptárak két különböző módon lehet egyedivé tenni. Rendelhető speditőrnaptár saját tervezésű fejkartonnal teljesen egyedi grafikával, képpel, fotóval. Vagy választható speditőr naptár a teljes hátkarton és a fejkarton együttes nyomtatásával. Így nagyobb felületen jeleníthetjük meg a grafikát, céges elérhetőséget, szlogent a céges arculatnak megfelelően. A naptárak fejkartonja és hátkartonja nagyobb mennyiség rendelése esetén fényes fóliázva is kérhető.

A katalógus képeire kattintva nagyobb méretben is megtekintheti a naptárakat.
Speditőr naptár 22. oldal - T1000, T78, T 77, T76Speditőr naptár 23. oldal - T79, T72, T74Speditőr naptár 24. oldal - T73, T75, T70

Rendeljen naptárat országos és budapesti kiszállítással is.

A szállítási árak a mennyiség fügvényében változnak. Kérjen árajánlatot szállítással együtt!
Az árainkról tájékozódhat árlistánkból, árajánlat kéréshez pedig kérjük, klikkeljen az “AJÁNLATOT KÉREK” gombra majd a megnyiló oldal szövegmezőjében adja meg a naptár rendelés részleteit.

Árajánlat kérés esetén a következő adatok megadására van szükségünk a kalkuláció elkészítéséhez:
1. Cikkszám/terméknév
fali speditőrnaptár  • fali tervező  •  mini speditőr naptár  •  speditőrnaptár  •  asztali speditőrnaptár  • fali tervezőnaptár

2. Egyéb kérések/szolgáltatások
szitanyomás • színes nyomtatás • fejkarton nyomtatás • hátkarton nyomtatás • emblémázás • logózás

3. Mennyiség.
Speditőr naptárat már 10 db-tól akár egyedi kivitelben is.

Teljesen egyedi naptárak például képes falinaptár, asztali naptár fotóval, céges speditőr naptár, kártyanaptár, plakátnaptár gyártását is vállaljuk. Amennyiben a katalógusunkban nem talál megfelelő naptárat kérjük, írja meg elképzelését, hogy ajánlatot adhassunk.
Tekintse meg a már megvalósult naptárainkat a GALÉRIA oldalunkon a referencia menüpont alatt.

Naptár árakról a következő képekre kattintva tájékozódhat

Az árlistában található árak tájékoztató jellegűek. Egyedi naptár igények illetve árajánlat kérés esetén kérjük írjon nekünk az info@profinyomda.hu címre.
Segítségre van szüksége? Hívja a +36 1 336-1818-as számot, hogy segíthessünk!
Az árak tájékoztató jellegűekAz árak tájékoztató jellegűekAz árak tájékoztató jellegűek

AJÁNLATOT KÉREK

Telefon: +36 1 336-1818
E-mail: info@profinyomda.hu