PLAKÁT NYOMTATÁS

Plakátot nyomdából, gyorsan, szakszerűen. Óbudai nyomdánk áll rendelkezésére az ország egész területén.

Nyomdánk telefonos elérhetősége, ahol kollégánk bővebb tájékoztatást ad: +36 (1) 336-1818 vagy kérjen árajánlatot a honlapunkon keresztül:

Ajánlatot kérek

Segédlet a plakát típusok kiválasztásához.

A képekre kattintva nagyobb méretben jelennek meg a segédlet képei. A segédlet képeiben megtalálhatók a plakátokkal kapcsolatos legfontosabb információk mint plakát méret, nyomtatással kapcsolatos egyéb információk.

Plakát, poszter

Roll-up, banner

One vision fólia

A plakát a legismertebb, leggyakoribb reklám- és információhordozó eszköz. Látványos és figyelemfelkeltő hatása miatt a közterületi reklámnak ez a legelterjedtebb megjelenési formája.

A profinyomda.hu vállalja plakátok nyomtatását, ofszet és digitális nyomdai kivitelben, teljes körű nyomdai kivitelezéssel, de a grafikai tervezést is szívesen felvállaljuk. Plakátnyomtatás, poszter nyomtatás, beltéri és kültéri kivitelben. A digitális nyomtatás lehetővé teszi a kis példányszámú plakátok nyomtatását kiváló minőségben.

Plakát nyomtatás A3, A2, A1 méretben, de nem csak a szabványos méretekben készítünk plakátokat, hanem tetszőleges méretben is.

Rollup tervezés és kivitelezés, különböző alapanyagú nyomattal és szerkezettel. Rollup(roll-up) nyomtatás, rollup készítés, rollup banner készítés, banner nyomtatás, prezentációs eszközök nyomtatása.

A Rollup egy könnyen használható mobil reklámhordozó eszköz. A grafikát egy alumínium doboz védi, amiből használat előtt egy nyíláson át rolószerűen kihúzható és egy függőleges támasztó rúd segítségével kifeszíthető. Használat után a képet egy rugós szerkezet visszahúzza a tokba. Nagy előnye, hogy a prezentáción kívüli időszakokban, illetve szállításkor az alumíniumház tárolja és védi is egyben a grafikát, így az nem tud megsérülni.

Tájékozódjon rollup készítési árakról, kérjen ajánlatot kényelmesen közvetlenül weboldalunk ürlap segítségével vagy e-mailben.

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot

Ajánlatot kérek