Naptár nyomtatás

Naptár 2019

Kedves Ügyfelünk!

Megkezdődött a 2019-es naptár szezon. Kérjen már most árajánlatot, hogy időben megrendelhesse a 2019-es céges naptárait. Választékunk igen nagy, közel 100 féle kész naptárt kínálunk. Online naptár katalógusunk a https://profinyomda.hu/naptar/ oldalon elérhető. Elsősorban cégek részére készítünk határidő naplót, speditőr naptárt, asztali naptárt, zsebnaptárt, könyöklő naptárt, plakátnaptárt, valamint fali naptárt és kártyanaptárt is. Közel 20 év naptár készítési tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezünk, és várjuk az Ön megkeresését is!

Minden naptárunk emblémázással egyedivé tehető. Az egyedi borítón feltüntethető céglogó, céginformáció, elérhetőség, egyedi cégarculatnak megfelelő grafikai elemek stb. Naptár típustól függően az emblémázást dombornyomással, présfóliázással, szitázással vagy egyedi színes nyomtatással végezzük. Katalógusunkban megtalálhatók az adott naptár típus logózási lehetőségei.

Legtöbb agendánk hőre lágyuló műbőr borítással készül. Rendelhet eredeti bőrből készült borítóval vagy egyedileg színesen nyomtatott és fóliázott papír borítóval ellátott határidőnaplót is. Jellemző formátumok: zsebnaptár, B6, A5, B5, A4. A méretekről tájékozódjon online katalógusunkban, ott megtalálja, hogy a napi és heti beosztású agendák milyen méretben elérhetők. A zsebnaptárak félórás vagy órás beosztással készülnek, tartalmazzák a névnapokat, magyar állami ünnepeket és európai szünnapokat, egyes típusok Budapest és Magyarország térképpel vannak ellátva. Emellett a hét napjai három nyelven vannak feltüntetve, és minden határidő naplónk esetében van lehetőség egyedi bellapok befűzésére is.

A gyűrűs kalendáriumainkat többféle kivitelben, többféle méretben, többféle színben, Chamois színű betétlapkészlettel készítjük. Saturnus pótlapokkal, kiegészítőkkel is rendelhet 2019-es gyűrűs naptárt.

2019-es asztali naptárt tartóval együtt és tartó nélkül is gyártunk. Álló asztali mini speditőr naptárunk egyszerre 3 hónapot jelenít meg, kompakt asztali méretben, egyedire szabható reklámfelülettel. Céges ajándéknak is kiválóan megfelelnek az egyedi irodai naptáraink. Képes asztali naptár kínálatunk is bőséges, válogathat a szebbnél szebb természeti fotókkal ellátott asztalinaptáraink közül. Minden álló asztali naptárunk rendelkezik egyedivé tehető reklámfelülettel.

Speditőr naptárat 3 tömbös és 4 tömbös változatban gyártunk. Mindkét típusnál egyedi grafika helyezhető el a fejkartonon, és típustól függően a naptár tömbök között is. Speditőrnaptár készítést vállalunk fuvarozók, szállítmányozók, gyártók, logisztikai, raktározási cégek számára, és egyéb szegmensből érkező ügyfeleink részére is. Speditőr naptár árainkról árlistánkban tájékozódhat, vagy kérem kérjen egyedi árajánlatot, ahol kérem tüntesse fel, hogy a speditőr naptárt logózva szeretné-e. 3 hónapos speditőr naptáraink és 4 hónapos speditőr naptáraink csúszkával vannak ellátva.

Képes fali naptár készítést is vállalunk. Képes naptáraink közül a legkedveltebbek a járműves és természeti képeket bemutató típusok. 2019-es fali naptárai kiválasztásához böngéssze át online katalógusunkat. Fényképes falinaptáraink is mind egyedileg szerkeszthetők, céges logóját, elérhetőségeit mindegyik fali naptáron meg tudjuk jeleníteni.

Naptár, napló rendeléshez adja meg a kívánt darabszámot, az egyedi logózási kívánságait, és rövid határidőn belül megküldjük árajánlatunkat. Amennyiben egyedi emblémázást kér a naptárakra, hasznos számunkra, ha egyből csatolja a grafikát és/vagy a feltüntetendő logót. Ha nyomdánk grafikusaira szeretné bízni a naptárak egyedi grafikájának megszerkesztését, jelezze az árajánlat bekérésekor. Az árajánlat elfogadása után minden esetben küldünk látvány tervet a készítendő naptárakról. A tervek jóváhagyása után megkezdjük a gyártást és visszaigazoljuk a gyártási határidőt.

Budapesti és országos kiszállítást vállalunk az elkészített naptárakhoz. A 2019-es naptárak kiszállítási díját kérésre az árajánlatban feltüntetjük. Természetesen van lehetőség a céges naptárak, céges naplók személyes átvételére is, III. kerületi irodánkban. Cím: 1031 Budapest, Vízimolnár u. 3.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?