MAPPA NYOMDÁNKBÓL

Konferencia mappa, céges mappa, mappa gyártás vagy irattartó mappa, a mi nyomdánk megoldja! Országos kiszállítással

Nyomdánk telefonos elérhetősége, ahol kollégánk bővebb tájékoztatást ad: +36 (1) 336-1818 vagy kérjen árajánlatot a honlapunkon keresztül:

Segédlet a nyomdai mappa típusok kiválasztásához – forduljon bizalommal hozzánk!

A képekre kattintva nagyobb méretben jelennek meg a segédlet képei. A segédlet képeiben megtalálhatók a mappákkal kapcsolatos legfontosabb információk mint mappa méret, mappa nyomtatással kapcsolatos egyéb információk.

Irattartó mappa oldalfülekkel

Irattartó mappa oldalfülekkel és névjegytartóval

Irattartó mappa oldalfülekkel, névjegytartóval és gerinccel

Dosszié készítés, mappa gyártás és grafikai tervezés egy helyen, professzionális, ügyfélbarát kiszolgálás, nyomdai és grafikai tervezési referenciákkal. Személyes kapcsolattartó segít a megfelelő választásban. A következő mappák gyártását vállaljuk: gyűrűs mappa, céges dosszié névjegy zsebbel, irattartó mappa, dokumentum mappa, konferencia mappa, prezentációs mappa, projektmappa, irattartó mappa.A céges mappa(dosszié) szintén fontos, mint egy névjegykártya, céges levélpapír, a cég igényességét, egyediségét képviseli. Szinte bármilyen formájú, kivitelű mappa megvalósítható. Például, ha a dossziéba több céges dokumentumot, tájékoztató anyagot prezentációt, szeretne tenni, érdemesebb egy gerinces stancformát választani. Ha azonban kevés céges anyag kerül a mappába, elég egy gerinc nélküli kivitel is.

Névjegykártya tartórészt mindenképp érdemes kialakítani a mappához, az oldalrészen és alul pedig zsebbel ellátni a céges papírokat elhelyezéséhez. Ha nagyobb mennyiségű anyagot szeretnénk mappába rakni, akkor egy jó választás lehet a gyűrűs mappa. A gyűrűs mappában a céges anyagaink kezelhetőbbek és áttekinthetőbbek lesznek.
Érdemes figyelni arra, hogy igényes, tetszetős mappában nyújta át partnereinek az ajánlatokat, bemutatkozó anyagokat vagy éppen az elkészült szerződéseket. A céges mappa készülhet egyedi stancolással, de meglévő stanc felhasználásával is. Utóbbi esetében a mappa készítésének nyomdai ára a szerszám készítésének költségével kevesebb lesz.

Keressen bennünket telefonon + 36 1 336-1818, vagy kérjen ajánlatot