Határidőnapló 2023

Kézzel fogható igényesség

A határidőnapló, vagy más néven agenda az igényesség és a pontosságra való törekvés tökéletes szimbóluma. Azok számára, akik hisznek a kézzel fogható, minőségi dolgokban kitűnő választás egy ízlésesen megtervezett agenda. A borító és a belívek is teljesen a cégek igényei és arculati elemeik szerint alakíthatók.

Funkciók

Egy igazán jó határidőnapló multifunkcionális. Heti vagy napi beosztással ellátott lapjain vezetheti mindennapi teendőit, erre félórás vagy órás idősávra lebontott listák állnak rendelkezésre. Ezen felül név – és Hold naptár is helyet kapott benne. Nyomon követheti az év ünnep- és munkaszüneti napjait, éves esemény naptárban és összesített naptárban átláthatja akár a teljes évi ütemezését is. Betűrend szerint kialakíthatja név- és telefonszám jegyzékét, továbbá helyet kapott agendáinkban egy Budapest és egy Magyarország térkép is.

Agendáinknak praktikus funkciója továbbá, hogy reklámhordozónak is használható. Mind a belívek, mind a borító személyre szabható és ellátható egyedi grafikával. Tökéletes céges ajándék is lehet az alkalmazottak részére.

Esztétikum

A praktikumon túl egy agenda esztétikai funkciót is betölthet. Sokat elárul egy cégről, ha rendelkezik saját, egyedi logózású termékekkel. Határidőnaplóinkat minden modell esetében kiváló minőségű olasz vagy holland műbőr borítóval látjuk el, melyre a naplóhoz passzoló stílussal évszámot nyomunk, és több alapszínben is rendelkezésre állnak. A különféle modellek között található visszafogottan elegáns, letisztult, de izgalmasan fiatalos design is. A belívek chamois (krémszínű) vagy hófehér lapokkal készülnek.