Határidőnapló 2021-2022 évi kínálat

A 2022-es év mindenki számára egy kihívásokkal teli, nehéz időszak. Ennek ellenére, a jövőbe tekintve ajánljuk Önnek a 2022. évi határidőnapló kínálatunkat. A naptár kínálatunkat az előző évhez hasonló módon állítottuk össze. Először a agendákról, határidőnaplókról, zsebnaptárakról és gyűrűs kalendáriumokról néhány információ.

Kínálat
A különböző formatervű kötött naptárakat más-más fantázianévvel láttuk el úgy mint Grande, Ace, Duplex, Classic, Credo, Fashion, Groovy, United, Flamand, Traditional, Nero és Rainbow. Minden naptár családon belül többféle szín és méret rendelhető. Általában napi és heti beosztású naptár belsővel kínáljuk agendáinkat, de ez típusonként eltérő lehet. Napi beosztású belívvel A5-ös méretben, heti beosztású belívekkel B5-ös méretben kínálunk termékeinket. Ezen kívül zsebnaptár szerepel még a kínálatunkban fekvő és álló kivitelben. A Credo, United, Traditional, Nero és Rainbow agendákat B6-os méretben is gyártjuk. Tárgyalási naplót B5 méretben a Groovy naptárcsaládból érhető el, A4 méretben a Traditional design-t ajánljuk. A Traditional határidő napló választéka rendelkezik egyedül A4 méretű, heti határidónaplóval. Minden termékünk logózható és egyedi, céges oldallal kiegészíthető.

Változások
A 2021-es évre a Duplex és United határidőnaplók borítója megváltozott, egy új modern külsőt kapott. A Nuovo naptárcsalád gyártását gyártását viszont megszüntettük.

Egyedi határidőnapló
Határidőnapló rendelhető egyedi borítóval is. Ebben az esetben a borítót színesben nyomtatjuk, matt vagy fényes fóliával látjuk el, heti és napi naptár belsővel tudjuk gyártani a naptárakat.

Gyűrűs kalendárium
Igen népszerű termékről van szó, amely gyűrűs szerkezetének köszönhetően lehetővé teszi a betét lapok cseréjét, új lapok hozzáadását. Így teljesen személyre szabható a kalendárium belseje.
Rendelhető betétlapok: telefonkönyv, sima jegyzetlap, vonalas jegyzetlap, négyzetrácsos jegyzetlap, téma elválasztó lap, névjegykártyatartó, napi tervező, vonalzó.