Ajánlatkérő űrlap, egyoldalas névjegykártya

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Köszönjük megkeresését.

Nagyságrendi árak jellemzőbb példányszámokhoz (az árak tájékoztató jellegűek, kérje egyedi ajánlatunkat):
90×50 mm, színes,
300 g műnyomó
100 db200 db300 db500 db1000 db
26 Ft/db+Áfa17 Ft/db+Áfa15 Ft/db+Áfa13 Ft/db+Áfa11 Ft/db+Áfa

Névkártya készítés akár 1 nap alatt is. Névjegykártya és egyéb promóciós papírkártya, tagsági kártya, kedvezménykártya-készítés és -tervezés elsősorban cégeknek, vállalkozásoknak, egy helyen digitális nyomtatással, ofszet nyomtatással vagy szitázással. A weboldalunkon keresztül pár perc alatt kérhet árajánlatot. A profinyomda.hu vállalja névjegykártyák nyomását, névjegykártya készítés kis és nagy példányszámban egyaránt. A laminált névjegykártya hosszabb élettartamot és egyedi megjelenést kölcsönöz. Névjegykártya készítés QR kóddal is. A QR-kód is tartalmazhatja a névjegy adatait: cégnév, név, titulus, telefonszám, weboldal elérhetőség, e-mail cím.

A névjegykártya egy cég alapvető megjelenési formája, kiemelt fontosságú, megjelenése (logó, színek, papír, forma, extrák, mínőség) hatással van a cégről alkotott  benyomás kialakításában. Legelterjedtebb mérete 90×50 és 85×55 mm; a névjegykártya  lehet álló vagy fekvő formátumú is. Anyaga jellemzően a 300 g-os műnyomó papír, de sokan szeretik a kreatív karton alapanyagú névjegykártyát. A névjegykártyák egy- vagy kétoldalasan is elkészíthetőek. Digitális és ofszet technológia a legelterjedtebb névjegykártya-nyomtatási technológia, de léteznek más megoldások is, a profinyomda.hu törekszik  minden egyedi igény kielégítésére.

A névjegykártya-tervezést célszerű szakemberre bízni, ebben is partner a profinyomda.hu. Kiváló grafikusaink teljes arculat tervezésében, valamint a további arculati elemek grafikai tervezésében is segítségére lesznek. Amennyiben Ön szeretné megtervezni névjegykártyáját, úgy látogasson el erre a linkre, ahol ingyenes névjegykártya-készítő program tölthető le, vagy keressen a google kereső segítségével. Online nyomdánk nem egyszerűen egy névjegykártya nyomda más a céges ügyvitelhez szükséges anyagok nyomtatását is vállaljuk.