Céges naptárak 2023

Naptár kínálat 2023

Az év végéhez közeledve egyre aktuálisabb a naptár nyomtatás/beszerzés kérdése. A Profinyomda idén is széles választékot kínál céges ügyfelei számára, a 2023-as évre négy féle naptártípus áll rendelkezésre: agenda (vagy határidőnapló), speditőrnaptár asztali naptár és képes falinaptár. Naptáraink és agendáink professzionális módon készülnek, anyagfelhasználás terén igyekszünk a legjobb, elérhető minőséget nyújtani. 70 – 140g-os fehér és chamois ofszet és 100g-os fehér műnyomó papír a legjellemzőbb felhasznált alapanyag, agendáink minden esetben chamois papírral készülnek.

Határidőnapló

Agenda választékunk ebben az évben is személyre szabható megoldásokat kínál azoknak, akik hisznek a kézzel fogható dolgokban és igényesek munkájukra és időbeosztásukra. Finom műbőr borítójú határidőnaplóink között talál letisztult, visszafogottan elegáns és izgalmasan fiatalos darabokat is. Napi vagy heti beosztással rendelkeznek, így 352 vagy 144 oldalon vezetheti munka- és magánügyeit. Holdnaptár, névnaptár, naptárösszesítő, név- és címjegyzék és térkép is található agendáinkban. A borító igény esetén teljesen személyre szabható, a naptár nyomtatás során saját grafikájával vagy céges logójával is elláthatjuk, de igény esetén grafikai tervezést is vállalunk.

Speditőrnaptár

Speditőrnaptáraink a megszokott formájukban, széles választékban állnak rendelkezésre. Ez a naptártípus szinte nélkülözhetetlen fuvarozással és kiszállítással foglalkozó cégek számára, de bárki, aki határidőkkel dolgozik, nagy hasznát veheti. Naptáraink 3 vagy 4 hónapos kiosztásban, fali asztali vagy spirálozott kivitelben is elérhetők. A praktikus kivitelezés mellett, mely lehetővé teszi, hogy egy csúszka mozgatásával kövesse a napokat, nagy előnye, hogy kiváló reklámfelületet biztosít cége számára. Kivitelezéstől függően nagyobb vagy kisebb hirdetésre alkalmas felülettel rendelkeznek, de akár egyedi grafikával is elláthatók. Naptár nyomtatás mellett teljeskörű arculattervezést is vállalunk.

Asztali naptár

Az asztali naptár az egyik legáltalánosabban elterjedt irodai eszköz, de a háztartásokban is helye és haszna van. Igények szerint stilizálható klasszikus asztali naptárak mellett, melyek tömb formában is elérhetők, műbőr szegélyű könyöklő és naptártartó is rendelkezésre áll. A grafikai elem, melyet a naptár nyomtatás során igényel, présfóliával a naptártartókra is felvihető. Asztali naptáraink és képes falinaptáraink az oldalon feltüntetett darabokon túl teljesen személyre szabhatók.